Serviceaftale

Forsikringssager

Har du tegnet en kloakforsikring?

Mange tror at forsikringsselskabet dækker kloakskaden og sender en erstatning, når uheldet er ude. Desværre er der mange sager, der afvises på et forkert og mangelfuldt grundlag. Derfor tilbyder vi hjælp med anmeldelsen til din forsikring, når skaden er sket.

Sådan hjælper vi din forsikringssag

Når du bruger Farum Kloakservice er vi med dig hele vejen, fra skadesopkaldet til opsætningen af din forsikringsanmeldelse. På den måde sikrer vi dig din retmæssige erstatning ved vandskader og forsikringsdækkende uheld.

De 6 mest almindelige skader

  • Forskudte samlinger, hvor rørene har skubbet sig fra hinanden
  • Uønskede fordybninger i røret, der skaber tilstopning
  • Sammenfaldet kloak og nedslidte betonrør
  • Brud på kloakrør på grund af rotter eller trærødder
  • Utæt brønd og fugtskader på ejendommen
  • Knækket vandlås og vandskader

Hvorfor er hjælp til skadesanmeldelse vigtig?

Mange forsikringer dækker kun, hvis din kloak får en driftsforstyrrelse eller funktionsnedsættelse – altså, hvis den ikke virker. Men hvis en rotte kan gnave sig ud af kloakken, uden at den går ud af drift, noterer mange forsikringsselskaber at den stadig er i drift.

Derfor kan det godt betale sig at sætte sig ind i betingelserne for din husforsikring.
Du skal nemlig selv kunne dokumentere, at der er tale om et dækningsberettiget forhold.

Når vi hjælper dig med at skadesanmelde, skriver vi på vegne af dig, som din autoriserede kloakmester. Vi beskriver skadesomfanget og resultatet, så du kan få den erstatning, du har krav på.

Få hjælp til din kloakskade hos Farum Kloakservice

Vi tilbyder hjælp til at skrive din forsikringsanmeldelse, hvor vi gennemgår hele forløbet og forklarer skadesomfanget med professionel, autoriseret underskrift.

Ring til os på 44 48 06 16 – og hør mere om vores skadesservice.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk