No-dig

Du kan slippe helt for gravearbejdet i indkørslen

Med no-dig-løsninger kan vi reparere dine beskadigede rør, helt uden at fjerne fliser og gulve. Både strømpeforing og punktrenovering er billige alternativer til den fulde udskiftning af rør – og når du beholder de gamle rør, er det også en god investering for miljøet.

Nem, effektiv og hurtig rørservice

Finder du et hul på et af dine kloakrør, faldstammer eller vandledninger, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at udskifte dem. Derfor er no-dig et smart alternativ, der virker med det samme. Her er ingen gener for dig eller naboerne – og det kan typisk klares på 1-2 dage.

Strømpeforing

Med strømpeforing har vi mulighed for at lappe længere strækninger af defekte rør.
Her indsættes en glasfiberforing, som hærdes og danner et nyt inderrør i det gamle. Det beskytter godt og har en holdbarhed på helt op til 50 år. Læs mere om strømpeforing.

Punktrenovering

Med punktrenovering ser vi på mindre skader af dine defekte rør, som trærødder, rottehuller eller forskudte samlinger, der gør kloakken tilstoppet. Her indsættes en fibervævsbeskyttelse på en kortere strækning, der lapper skaden. Læs mere om punktrenovering.

Få hjælp til no-dig-renovering hos Farum Kloakservice

Skal vi også hjælpe med din renovering?
Vi tilbyder alle slags opgravningsfri reparationer af afløbssystemer, så du er sikret en velfungerende kloak, år efter år.

Ring til os på 44 48 06 16 – og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk


    Vi udfører

    Punktrenovering

    Vi sætter ind allerede inden røret er i dårlig stand og kan reparere mindre skader, uden at grave have og fortov op. Det er en miljøvenlig og budgetvenlig løsning, der klarer opgaven nemt.

    Strømpeforing​

    Med en holdbar strømpeforing til de ødelagte rør, kan du få en effektiv og hurtig løsning, uden at skulle fjerne gulve og klinker i hjem og indkørsel.