Kloakopgaver

Faldstamme

Måske det vigtigste rør i dit hjem kræver en kærlig udskiftning

Faldstammen hjælper med at transportere spildevand fra køkken og badeværelse til kloakken – og det hjælper mod tilstopninger og skader længere ude i din kloakering.

Hvad er en faldstamme?

En faldstamme er et lodret afløbsrør, der fører spildevandet sikkert gennem afløbet. De ses oftest i etageejendomme og lejlighedskomplekser, hvor forskellige etager deles om samme afløb. Derfor er en velfungerende faldstamme vigtig for både hygiejne og bad.

Hvornår skal faldstammen udskiftes?

De fleste faldstammer har en levetid på 70-80 år, før de skal skiftes. Bor du i et meget kalkholdigt grundvandsområde, er der en chance for at kalken faktisk hjælper med at tætne faldstammen indefra og dermed forlænge levetiden endnu mere.

En renovation af faldstammer vil typisk være enten en total eller delvis udskiftning.

Ved en total udskiftning fjerner vi hele den gamle faldstamme og alle sideledninger på hver etage, eventuelt med en ophugning i vægge og gulve. I en delvis udskiftning beholder vi de vandretliggende ledninger på hver etage – eller renoverer dem.

Bestil ny faldstamme fra Farum Kloakservice

Trænger din bolig til en ny faldstamme?
Vi er klar til at afgive et godt og uforpligtende tilbud til dig på både en total og delvis udskiftning af faldstammen og sideledningerne.

Ring til os på 44 48 06 16 – og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk