Kloakopgaver

Højvandslukke

Er din kælder sikret mod oversvømmelse?

Få hjælp til at stoppe vandet før det kommer op af dine afløb og toiletter. En højvandslukke kan nemt styre spildevand og regnvand, så din kloak ikke belastes.

Hvad er en højvandslukke?

En højvandslukke er en samlingsmekanisme for kloakrør med to indbyggede klapper.

Klapperne virker som en sluse, der lader spildevandet passere, mens kloakvandet udefra lukkes ude. Den anden klap kan lukkes manuelt og fungerer derved som en sikkerhedslås. Højvandslukket sættes normalt så tæt på gulvafløbet som muligt, hvor det beskytter mod oversvømmelse. 

Hvordan fungerer højvandslukke?

Højvandslukket forhindrer kloakvand i at løbe baglæns fra kloakken og op gennem dit afløb, når regnen sætter hårdt ind. Alle højvandslukker har 2 klapper, der kan låses via et lille håndtag, hvis du oplever utætheder.

Har du toilet i kælderen, skal du bruge et særligt CE-mærket højvandslukke med alarm, som installeres efter de rigtige retningslinjer for fækalieholdigt spildevand.

Som husejer er du ansvarlig for kloakken på din grund frem til skelbrønden, så det er vigtigt at du informerer din kommune om mulige oversvømmelser – og sørger for at dit afløb kan håndtere skybrud.

Bestil højvandslukke fra Farum Kloakservice

Oplever du tit oversvømmelse i kælderen?
Få hjælp til at balancere afløbet – vi tilbyder både opsætning, montering, vejledning og årlig service af højvandslukke i din kælder.

Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om dine muligheder.

Fordele:

+ Behøver ikke nedgangsbrønd
+ Kan monteres direkte
+ Aflaster din kloak
+ Billig og effektiv løsning
– Skal serviceres årligt
– Kræver omfattende indgreb ved montering

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk