Serviceaftale

Drænpumper

Drænpumpen er et vigtigt værktøj i kampen mod skybrud

Derfor er det vigtigt at den efterses jævnligt, så vi kan forebygge defekter allerede inden opstår. Det sparer dig for vand i kælderen – og en lang række uforudsete udgifter.

Sådan fungerer eftersyn af drænpumper

Vi åbner din pumpebrønds dæksel, så vi kan komme ned til pumpen og efterse, om den virker optimalt – eller om den trækker vand. Drænbrønden spules ren og TV-inspiceres ved mistanke om svigt i drænsystemet.

Herefter udskiftes eventuelle defekter med reservedele, så drænpumpen er klar til brug, til næste servicetjek. Driftproblemer kan være tegn på fugt i kælderen ud over det normale – og derfor er det årlige servicetjek et vigtigt pejlemærke.

Hvor tit skal jeg bestille service af drænpumpe?

Generelt skal alle pumpeanlæg jævnligt kontrolleres, så både fejl og slid kan opdages, inden det bliver til dyre skader. Derfor anbefaler vi et årligt tjek, så du kan få mest muligt ud af din drænpumpe de næste mange år.

Bestil drænpumpeservice hos Farum Kloakservice

Vi tilbyder et fast årligt abonnement på eftersyn af din drænpumpe, inklusiv eventuelle reparationer den måtte få brug for. Du kan også altid kontakte os på vores døgnvagt, hvis du får brug for akut service.

Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk