Rottebekæmpelse

Rottefænger

Det kan være svært at komme af med rotter, når de først er flyttet ind

Huller i jorden, en sur lugt af kloak, kradsen og piben og rotteekskrementer er alle tegn på at du har fået uønskede gæster. Men vi hjælper gerne med din rottebekæmpelse.  

Hvad er en rottefænger?

En rottefænger er en sagkyndig konsulent, der kan dokumentere hvordan rotterne er trængt ind i din kloak. De kan lokalisere og fotografere hvor rotteangrebet kommer fra.

Rottebekæmpelse skal altid ske hos en autoriseret rottebekæmper, så du har juridisk grundlag i tilfælde af en retssag om skaderne.

Hvordan fungerer rottebekæmpelse?

Vi starter bekæmpelsen med en konkret undersøgelse af eventuelle huller i dit kloaksystem. Her bruger vi en røgprøve, hvor der blæses røg ind i afløbet for at afsløre revner og sprækker. Oplever vi skader på rørene, sørger vi for at reparere dem undervejs.

Hvis vi konstaterer at du har rotter, opsætter vi overvågningsudstyr med aktivitetssporing og placerer rottegift i detektorblokkene. Når indsatsen er afsluttet, kommer vi forbi for at indsamle eventuelle giftrester og døde rotter.

Sådan forbedrer du din rottebekæmpelse

  • Fjern rotternes adgang til vand på ejendommen
  • Undgå rod og affald, som rotterne kan spise
  • Gør rent på grunden, så skjulestederne mindskes
  • Tildæk revner og sprækker i sokler og facader
  • Gør ventilationsåbninger sikre med metalplade eller rottenet
  • Vedligehold dit kloaksystem med en autoriseret kloakmester

Bestil rottebekæmpelse hos Farum Kloakservice

Vi tilbyder rottebekæmpelse med vores helt egen autoriserede rottefænger og rottehund.
Det kan kræve tid og tålmodighed at opspore rotternes indgang – og derfor tager vi os god tid til at undersøge og fejlfinde rotteskader i dine rør, så du er sikret mod flere rotteangreb.  

Ring til os på 44 48 06 16 for et uforpligtende tilbud på rottebekæmpelse.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk