Kloakopgaver

Nyanlæg af kloak

Bygger du nyt hus eller flytter badeværelse?

Så er det en god idé at få besøg af din autoriserede kloakmester. Vi er nemlig specialister i at tilslutte dine afløb til kloakken nemt og professionelt, så du kan bygge videre på det, der tæller.

Typer af kloakering

Der findes to kloakkonstruktioner: En fælleskloak eller et separatsystem.

I fællessystemet bliver regnvand og spildevand først via samme kloaksystem til hovedledningen og renseanlægget, mens et separatsystem leder regnvandet direkte til et naturligt vandløb i lokalområdet.

Forskellen er helt enkelt om du har én eller to stikledninger, der forbinder din kloak med det offentlige kloaksystem. Det hjælper vi dig med at inspicere, inden opgaven sættes i værk.

Hvordan fungerer anlægning af kloakken?

Når du bestiller renovation eller anlægning af ny kloak, skal den eksisterende kloak opbrydes.
Det kan være i forbindelse med at du bygger nyt hus på grunden – eller at du vil omlægge dele af kloakken til afløb for nye badeværelser.

Når husets gulvafløb og toiletafløb er indtegnet på planerne, kan gulvet og havearealet brydes op og rørene installeres. Vi klarer montering og etablering til kloaksystemet – og efter opgavens afslutning sørger vi for at reetablere både fliser, gulv og have.

Bestil nyanlæg af kloak fra Farum Kloakservice

Lad os hjælpe dig med din nye kloak og afløb.
Vi påtager os også gerne større projekter, som etablering af kloaknetværk til ejendomsprojekter, haveforeninger og virksomhedsdomiciler.

Ring til os på 44 48 06 16 – og få et uforpligtende tilbud på nyanlæg af din kloak.

Den klarer vi:

  • Opbrud af eksisterende kloak og anlæg af ny
  • Ændring / tilslutning af nuværende kloak ved tilbygning
  • Tilslutning og etablering ved nybyggeri
  • Tilslutning i sommerhusområder
  • Større projekter for ejendomme og foreninger

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk