No-dig

Strømpeforing

Har rotterne gnavet hul på kloakrøret – eller er de nedslidte og utætte?

Den klarer vi nemt og uden opgravning. Med en holdbar strømpeforing til de ødelagte rør, kan du få en effektiv og hurtig løsning, uden at skulle fjerne gulve og klinker i hjem og indkørsel.

Hvad er en strømpeforing?

En strømpeforing er en teknik, hvor vi skaber et nyt rør inde i en ødelagt kloakledning, faldstamme eller afløb. Strømpen, som det nye rør kaldes, består af en særlig glasfiber eller fiberslange med polyester, epoxy eller silikat.

Når den bløde strømpeforing hærdes, bliver den til et nyt inderlag i det utætte rør og kan lukke for alle revner og huller. Det er en holdbar løsning, der kan beskytte røret i op til 50 år.  

Hvordan fungerer anlæg af strømpeforing?

Når vi anlægger strømpeforing, er der intet gravearbejde.
Det kan klares på én dag og er meget billigere end en reel udskiftning af rør. Vi inspicerer det ødelagte rør med en tv-inspektion og finder skaden, så vi ved hvor vi skal sætte ind.

Røret rengøres med en spuling eller slamsugning og den nye glasfiberstrømpe indsættes i røret. Når strømpen sidder rigtigt, pustes den op af en slange med konstant lufttryk, mens den hærder. Opgaven afsluttes med afskæring af strømpens kanter og vi ser, at det hele virker.

Bestil strømpeforing fra Farum Kloakservice

Vi tilbyder strømpeforing til alle slags brønde, stikledninger og afløb på Ø70 mm til Ø 200 mm.
Det er et godt værktøj til slidte, defekte og svært-fremkommelige rør i både lejlighed og hus – for her er intet gravearbejde eller huller i gulvet.

Ring til os på 44 48 06 16 – og få et uforpligtende tilbud.

Fordele:

+ Kan klares på én dag
+ Miljøvenlig løsning
+ Mere budgetvenligt end renovation
+ Ingen opgravninger eller rod
+ Lang holdbarhed
– Afbrydelse af vand under anlæg
– Forbigående lugtgener
– Nedgangsområde afspærres under anlæg

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk