Rottebekæmpelse

Rottespærre

Rotter er en fast beboer, både på landet og i byerne

De lever i kloakkerne, men kommer af og til op til overfladen og ind i vores hjem. De kan gøre stor skade på boligen og tager både lugt, fugt og svamp med i bagagen. Derfor er det anbefalet, at du forebygger rottebesøg i faldstammerne med en rottespærre.

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en tætning af kloakken, der forhindrer rotterne i at komme igennem røret uden at forhindre gennemstrømningen af vand. Den sættes i kloakstikledninger og regnvandsledninger ud til hovedkloakken, så rotterne ikke kan komme ind til bygningen.

Den består af en gummipakning, tilknyttet et dobbeltspjæld med tænder, og en stopper, der holder spærren på plads. Rottespærren er typisk i rustfrit stål, som rotterne ikke kan gnave sig igennem.

Hvordan fungerer rottespærren?

På selve rottespærren sidder en klap, som lukker tæt til kloakledningen og gør det umuligt for rotten at trænge ind. Spildevandet kan stadig passere gennem klappen, der kan åbnes ud, men ikke indad.

En rottespærre er en god løsning til tætte kloaksystemer. Men er skaden allerede sket og rotterne på besøg i stikledningerne – eller der er brud på røret, er en rottespærre sjældent nok til at stoppe de ufrivillige turister. Derfor skal den ses som et supplement til en større gennemgang af dit kloaknetværk.

Bestil rottespærre fra Farum Kloakservice

Vi tilbyder mange varianter af rottespærrer til din kloakering – og kommer gerne forbi til et rottespærreeftersyn hvert andet år.

Ring til os på 44 48 06 16 for et uforpligtende tilbud på rottespærring.

Fordele:

+ Stopper rotter ved hovedkloakken
+ Frit gennemløb for spildevand
+ God til tætte kloakker
– Virker kun forebyggende
– Kan medvirke til tilstopning i kloakken

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk