Kloakopgaver

Vandledning

Har du problemer med dit drikkevand?

De fleste grundejere ved det ikke, men det er op til en selv at vedligeholde vandledninger på ens egen grund. Utætheder, manglende vand og forureninger kan hurtigt løses med en udskiftning af dine eksisterende vandledninger.

Hvad er en vandledning?

Alt drikkevand føres gennem et net af vandledninger. Fra de gennemgående vandledninger i vejen går der ledninger til hver enkelt ejendom, også kaldet stikledninger.

Den del af stikledningen, der går fra skellet og ind til din ejendom, betegnes som jordledningen. Som grundejer er det din opgave at vedligeholde din egen jordledning – og de tilhørende afløbsinstallationer.  

Hvordan fungerer udskiftning af vandledninger?

Skal vandledningen på din grund skiftes, skal de gamle vandrør graves fri.
Vi svejser dine nye vandrør sammen, så de er helt tætte, og monterer dem under jorden. De bliver samtidig opmålt til et digitalt kortsystem, der viser præcis hvor vandledningerne ligger.

Herefter rengøres og tæthedsprøves rørene inden de tages i brug, og vi sørger for at dække dem til med den rigtige belæg og fortovsfliser, der passer til din vejmyndigheds regler. 

Bestil vandledning fra Farum Kloakservice

Er du i tvivl om ledningsbrud på din vandforsyning?
Vi kommer gerne forbi dig og undersøger din vandledning for utætheder og eventuelle problemer med drikkevandet på din grund.

Ring til os på 44 48 06 16 – og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk